Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trompklas Van Dijk gooit hoge ogen bij examens

Geplaatst op: 21 juni 2021

Zaterdagochtend stonden in d’Overtoom leerlingen van Maurice van Dijk te trappelen om te beginnen aan hun trompetexamen. De Overijsselse Muziek Bond, wat onderdeel uit maakt van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, was naar Genemuiden afgereisd om de jonge trompettisten te beoordelen. 

De geslaagden zijn voor het Hafabra- A- diploma: Niels Beens, Matthias Slingerland, Albert Westhoff, David van Marle, Joelle Slager, Johannes van Dijk, Rick Groot-Wassink, Klaasje den Ouden (hoogste van de dag met 54,5 punt en met lof geslaagd)en Gert-Jan van den Knijff.

De geslaagden zijn voor het Hafabra- B- diploma: Harmen Mulder, Auke van der Horst, Emma Talen, Carlein Ringelberg, Mienke Siebert, Rosalie Riezebos, Cristian ’t Lam, Laurence Kroon en Rien Visscher.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500