Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dominee Postma te gast in online Geloofsgesprek

Geplaatst op: 23 juni 2021

Op zondag 26 juni houdt de Gereformeerde Kerk een online Geloofsgesprek. Iedereen kan meekijken via internet.

“De kerk organiseert al een flink aantal jaren Goed Nieuws diensten. Door corona blijkt het lastig om een vergelijkbare ‘digitale’ beleving neer te zetten. Daarom is er nagedacht over een laagdrempelig alternatief concept: 3G Geloofs Gesprekken Genemuiden. We willen lokale mensen aan het woord laten. Zij kunnen een getuigenis delen of wat vertellen over hun visie op een bepaald onderwerp”, aldus Hans Broer namens de Gereformeerde Kerk.

Eind vorig jaar is de kerk hiermee gestart en zondag, 26 juni staat om 16.00 uur het zesde gesprek gepland. Dominee Postma zal komen vertellen over het thema ‘Hoe blijven we in verbinding met God en met elkaar?’ Hij zal wat delen over de moeilijke tijd die hij achter de rug heeft en we gaan in gesprek over keuzes, balans en ‘samen kerk zijn’.

Het gesprek is te volgen via www.kerkdienstgemist.nl en duurt een half uur tot drie kwartier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500