Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Onbegrip’ VVD voor mensen die zich niet laten vaccineren

Geplaatst op: 24 juni 2021

VVD Zwartewaterland heeft ‘onbegrip’ voor mensen die zich niet laten vaccineren. Dat zei fractievoorzitter John Smits donderdag tijdens de algemene beschouwingen in de raad. “Je brengt jezelf en anderen in gevaar”, aldus de liberaal.

Hij wilde ook weten hoe de vaccinatiegraad onder arbeidsmigranten is. Volgens wethouder Slingerland zijn alle arbeidsmigranten zeker nog niet gevaccineerd. Met een landelijke campagne probeert de overheid die situatie te veranderen.

De VVD vroeg zich verder af van het college gaat doen met de twee miljoen euro die 2020 oplevert. Zwartewaterland heeft de financiën namelijk op orde en ziet daar tot 2025 ook geen veranderingen in komen. Smits gaf zelf alvast wat suggesties mee: “Ga verenigingen ondersteunen na corona, zorg voor verlichting op het fietspad tussen Genemuiden en Zwartsluis en verhard het voormalige voetbalveld aan de Berkenlaan.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500