Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gastouder heeft ruimte om kinderen op te vangen

Geplaatst op: 25 juni 2021

(Adv.) Deze gastouder heeft inmiddels al heel wat jaren ervaring en is aangesloten bij het gastouderbureau van Kinderopvang Mathil. Ze vindt het erg leuk om met de kinderen bezig te zijn d.m.v. knutselen, wandelen en een boekje lezen. Op dit moment heeft zij ruimte voor enkele nieuwe kinderen.

Gastouderopvang is professionele kinderopvang waarbij ouders net zo veel recht hebben op kinderopvangtoeslag als bij opvang via een KDV/BSO. Bij de gastouder zijn, afhankelijk van de leeftijd van eventuele eigen kinderen, maximaal 6 kinderen (maar meestal minder) tegelijkertijd aanwezig. De beleving is anders dan bij reguliere opvang omdat de opvang plaatsvindt in het huis van de gastouder of in het huis van de ouders. Doordat de kinderen steeds opgevangen worden door dezelfde gastouder is het uitstekend mogelijk om individuele afspraken te maken. Gastouderopvang is de meest flexibele vorm van opvang omdat je, bijvoorbeeld over de opvangdagen en -tijden, zelf afspraken kunt maken met de gastouder.

Wil jij graag opvang via een gastouder voor je kind(eren)? Neem dan contact op met het gastouderbureau van Kinderopvang Mathil via 0522-202107 of info@mathil.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.mathil.nl/gastouderopvang!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500