Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede prik ligt vanaf morgen klaar in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 28 juni 2021

Medisch Centrum De Steenpoort doet via deze weg een reminder aan mensen uit Genemuiden die geboren zijn tussen 1956 en 1960. Wie eerder dit jaar een eerste prik heeft gehad in het Hervormd Centrum, kan vanaf morgen de tweede vaccinatie komen halen. 

Deze groep heeft begin april al een eerste prik kunnen krijgen. Via een brief heeft men nu te horen gekregen dat de tweede prik klaar ligt. De afspraken daarvoor zijn reeds ingepland. Marian van Dijk roept op om ook de vaccinatiekaart mee te nemen die men bij de eerste prik heeft ontvangen. Voor meer informatie kan men contacten met De Steenpoort.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500