Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitgebluste arcuskraag boven Genemuiden

Geplaatst op: 28 juni 2021

Een uitgebluste Arcuskraag trok zondagavond over Genemuiden, de gele gloed ontstaat doordat de zon er op schijnt vlak voor zonsondergang. John Poot wist het prachtige tafereel vast te leggen.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt met nog een kleine kans op een bui. Verder komen vooral in het oosten enkele mistbanken voor. Met minima van 16 of 17°C is het een zwoele nacht. Dinsdag overdag is het overwegend bewolkt en ontstaan er geleidelijk enkele buien. De maxima liggen in Noordwest Overijssel rond de 23 graden. De wind draait naar richtingen tussen noord en noordwest en is in de kustgebieden en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig, landinwaarts matig.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500