Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vermeulen opent tankstation in Zwartsluis

Geplaatst op: 1 juli 2021

Rik (l) en Niels (r) Vermeulen en Wimfried van Kesteren (m) tekenen de overeenkomst, op de locatie waar straks het nieuwe tankstation verrijst.

Zwartsluis krijgt er een tankstation bij. Vermeulen opent in november een onbemand station op de nieuwe locatie van autobedrijf Van Kesteren aan De Grote Kranerweerd. Zowel autorijders als vrachtwagenchauffeurs kunnen hier straks terecht om (E5 en E10) benzine, (HVO) diesel of AdBlue te tanken. Wimfried van Kesteren en broers Rik en Niels Vermeulen tekenden deze week de overeenkomst voor de samenwerking.

Van Kesteren maakte onlangs al bekend eind dit jaar te verhuizen naar de voormalige Buisman-locatie. De Renault-dealer bouwt zijn bedrijf daar verder uit. Van Kesteren zocht ook een partner voor de exploitatie van wasboxen en nam contact op met Vermeulen. De Kamper oliehandelaar kwam echter met het idee voor een onbemand tankstation, met vier opstelplaatsen.

Totaalautobedrijf

“Ik was blij verrast”, vertelt Van Kesteren. “Ik wil op onze nieuwe locatie echt een totaalautobedrijf neerzetten. Je komt bij ons voor de goede service, om te laden, tanken, een nieuwe of gebruikte auto te kopen, te laten onderhouden én te wassen. Want die twee wasboxen ga ik nu zelf exploiteren, evenals twee laadpalen voor elektrische auto’s. Het tankstation past hier heel goed bij.”

Verder doorgroeien

Voor Vermeulen is het Sluziger tankstation een prachtige mogelijkheid om verder door te groeien. Onlangs opende het bedrijf in IJsselmuiden al zijn negende locatie. In Zwartsluis verrijst het tweede tankstation in de nieuwe, eigen huisstijl van Vermeulen. “Dit past perfect in ons netwerk van tankstations”, legt Rik Vermeulen uit. “Ons ideaal is om uit te breiden in een straal van 50 kilometer om Kampen.”

Niels Vermeulen vult aan: “In Zwartsluis zagen we een enorme kans op het gebied van tanken, die we graag pakken. Wij gaan als prijsvechter voor lage prijzen en een uitstekende service.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500