Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Improvisatie op verzoek door Martin Mans

Geplaatst op: 6 juli 2021

Vanavond wordt in de Hervormde Kerk weer een concert gegeven op het Zwier van Dijk orgel. Martin Mans zal vanaf 20.00 uur een gevarieerd programma neerzetten.

Ongeveer de helft van het programma staat nog open en wordt gevuld met psalmen en gezangen die door het publiek worden aangedragen. Mans zal daar op improviseren. Deze improvisaties op verzoek worden afgewisseld met stukken van Bach, Hegarty, Elgar, en Lai.

Als gevolg de verruimingen is het weer mogelijk dit concert bij te wonen. Men kan plaatsen reserveren via het emailadres reservering@orgelcomitegenemuiden.nl met opgaaf van naam, telefoonnummer en aantal personen. Tijdens de avond gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. De toegang tot het concert is gratis. Bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de gemaakte kosten. Het volgende concert door Gerben Budding uit Gouda is op D.V. dinsdag 6 september.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500