Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Martin Mans concerteert twee keer in de Bovenkerk

Geplaatst op: 12 juli 2021

Op zaterdag 17 juli geeft de bekende musicus Martin Mans twee concerten in de Bovenkerk van Kampen. ’s Middags verzorgt Martin samen met de bekende panfluitist Noortje van Middelkoop een zg. kinderconcert. Kinderen zijn in het bijzonder uitgenodigd voor dit concert. Dit kinderconcert begint op 17.00 uur.

Noortje en Martin zijn een bekend duo. Op deze zaterdagmiddag zullen zij een speciaal kinderprogramma spelen. Zij zullen bekende geestelijke liederen en bekende kinderliedjes ten gehore brengen. Een orgelsolo zal op deze middag niet ontbreken. Verder zal Noortje op de accordeon spelen. Kortom een mooi middagje uit voor de kinderen.

Om 20.00 uur zal Martin Mans een populair orgelconcert verzorgen. Hij begint het concert met een improvisatie over psalm 87. Verder zullen er werken van Elgar, Hegarty, Miles gespeeld worden. De bekende bewerking van psalm 25 van Willem Hendrik Zwart mag op deze avond zeker niet ontbreken. Martin eindigt met een improvisatie over Amazing Grace.

De entreeprijzen bedragen  € 12,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar viahttps://www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500