Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opbouw van Vakantie Bijbel Club gestart

Geplaatst op: 14 augustus 2021

De voorbereidingen voor de Vakantie Bijbel Club zijn in volle gang. Vandaag werden de handen uit de mouwen gestoken bij de manege zodat de kinderen dinsdag van start kunnen gaan. Het thema dit jaar is: Hallo, contact?!

Charlaine Kijk in de Vegte – Hoekman vertelt namens de organisatie dat helpende handen welkom zijn: “De VBK heeft nog veel hulp van vrijwilligers nodig om het dit jaar door te laten gaan. Kunt u ons helpen? We zijn vooral op zoek naar leiding, voor zowel de ochtend- als de avond. Ook zoeken we medewerkers voor de op- en afbouw en cateringmedewerkers.”

Groep 1 t/m groep 4 is van harte welkom op dinsdag t/m donderdag vanaf 10.00 uur. Ze gaan een speurtocht doen, knutselen, spelletjes en nog veel meer. Groep 5 t/m groep 8 is van harte welkom op dinsdag t/m donderdag vanaf 16.30 uur in het huttendorp. Donderdag 19 augustus is de afsluitingsavond voor de onder- en bovenbouw om 19.00 uur. Iedereen is welkom. Graag hiervoor aanmelden en een stoel of kleedje meenemen.

Wanneer er nog vragen zijn dan kunnen deze gesteld worden via vbkhervormdjeugdwerk@gmail.com Tijdens de VBK is het volgende telefoonnummer beschikbaar voor vragen / opmerkingen: 0622610103. Aanmelden voor de VBK kan via de website: www.vbktea.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500