Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Rondje Zwartewaterland’ voor tweede keer op agenda

Geplaatst op: 18 augustus 2021

Voor de tweede keer houden SCEG en d’Olde Soldoat een sportieve, culinaire maar vooral ook gezellige activiteit: Het Rondje Zwartewaterland. Op 4 september wordt het evenement voor de tweede keer gehouden.

Die dag kunnen de wandelliefhebbers al vroeg uit de veren; tussen 8.00 en 10.00 staat een ontbijt geserveerd in d’Olde Soldoat waarna de wandeltocht kan beginnen. Onderweg krijgen de deelnemers op twee plekken in Zwartewaterland koffie met wat lekkers en een heerlijke lunch. Tijdens de wandeling van ongeveer 20 kilometer maken ze verder kennis met de mooiste plekjes van de gemeente.

Dat is echter niet het gehele programma; onderweg krijgen de deelnemers een aantal vragen voorgelegd. Voor degene die daarop de meeste goede antwoorden heeft gevonden ligt na aankomst nog een prijs te wachten. Die prijs zal om ongeveer 17.00 uur worden uitgereikt. Voor alle deelnemers zal er ook een herinnering zijn. Daarna kunnen de wandelaars aanschuiven voor een barbecue, compleet met water en wijn. De culinaire hoogstandjes, waartoe Johan Snel in staat is, maken alleen dit onderdeel al de moeite van het deelnemen waard.

Wie verzekerd wil zijn van een plekje dient zich aan te melden bij d’Olde Soldoat en daarbij tegelijkertijd de prijs voor dit arrangement contant te voldoen. (Dus niet telefonisch of per mail, maar in het café of de cafetaria). De kosten van het gehele arrangement bedragen € 55,00. Daarvoor krijgen de deelnemers, behalve een prachtige wandeling, dus ook een ontbijt, koffie met toespijs, lunch en een volledig diner.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500