Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HSV houdt grote viswedstrijd voor Genemuider jeugd

Geplaatst op: 20 augustus 2021

Archieffoto november 2017 (Erik Eenkhoorn)

Hengelsportvereniging Het Zwartewater houdt op 28 augustus een viswedstrijd voor jeugdleden. Vissers die mee willen doen kunnen zich om 13.00 uur melden bij de Bergingsvijvers. De wedstrijd duurt van 13.30 tot 15.00 uur.

De prijsuitreiking is rond 15.30 uur. De super prijzentafel is met € 750 ruim bedeeld en de deelnemers hebben altijd een prijsje. Aanmelden kan door naam, leeftijd en adres te mailen naar hsvhetzwartewater@gmail.com

Paul van der Ploeg vertelt: “Na het aanmelden krijg je een mail terug met je steknummer, bijvoorbeeld 12. Op 28 augustus wijzen wij vervolgens plek 12 aan zodat de visser daar kan gaan zitten. Zorg dat je een grote emmer of leefnet bij je hebt om de gevangen vis even in te bewaren tot onze meetploeg langs komt. Bij het meten verzoeken we de deelnemers afstand te houden.”

Er wordt gevist in twee klassen: A van 5 jaar t/m 9 jaar en B van 10 jaar t/m 14 jaar. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk zelfstandig gevist wordt, een visje onthaken door een van de ouders is toegestaan maar samen hengelen niet. Alleen vissen met een vaste stok tot 9,50 m, het vissen met een werphengel is verboden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500