Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

A.S.S.S. zoekt spelers voor team

Geplaatst op: 24 augustus 2021

Het A.S.S.S-team van Sportclub Genemuiden zoekt nieuwe leden. A.S.S.S. staat voor Aangepaste Sporten en Spelen Sportclub en bestaat uit spelers met een (lichte) beperking.

Het bestuur van Sportclub laat weten: “In de laatste training van het voetbalseizoen 2020-2021 hebben alle acht spelers van het A.S.S.S.-team aangegeven ook dit seizoen voor Sportclub uit te willen komen. Daar zijn we ontzettend blij mee, temeer omdat ook de trainers Wim en Henk alsook teammanager Flip hebben aangeven dan ook te willen blijven. Omdat acht spelers net wat aan de lage kant is, is de zomerperiode volop benut om te bekijken of er nog nieuwe spelers voorhanden waren. Twee nieuwe spelers hebben zich hierbij aangemeld. Daarmee komen we op een aantal van 10 spelers. Het zou mooi zijn wanneer er nog in ieder geval 1 of 2 spelers bijkomen.”

“Dus lijkt het je wat om aan te sluiten bij dit mooie team en ben je 15 jaar of ouder, laat dit dan aan Flip weten. Zijn telefoonnummer is 06-29469516. Dit geldt ook wanneer je in Zwartsluis of Hasselt woont, ook dan ben je van harte welkom (vervoersproblemen zijn hierbij bespreekbaar). Nog goed om te weten is dat het voetbalseizoen van ons A.S.S.S-team loopt van midden september tot en met november en van begin maart tot en met juni”, besluit het bestuur.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500