Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Minister Slob komt kindcentra van IJsselrijk bezoeken

Geplaatst op: 25 augustus 2021

De christelijke basisscholen Johannes Bogerman in Genemuiden en de Driester in Kamperzeedijk hebben sinds enige tijd een inpandig christelijk Integraal Kindcentrum. De Johannes Calvijnschool in hoopt hier 1 september mee te starten.

Alle drie deze locaties worden op maandag 6 september geopend door Arie Slob, demissionair minister voor Basis-, en Voortgezet Onderwijs en Media. De kinderen, een aantal ouders en andere betrokkenen zullen hierbij (op uitnodiging) aanwezig zijn.

Christelijk Integraal Kindcentrum (CIKC) staat voor een ontwikkelomgeving voor kinderen van 0-12 jaar, waar ieder kind telt, professionals met plezier werken en ouder(s)/verzorger(s), kinderen en medewerkers samen optrekken. De CIKC’s zijn vanuit een christelijke identiteit opgezet onder de naam van stichting IJsselrijk Kinderopvang met de kernwaarden ontdekken-leren-geloven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500