Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stadswandeling met verhalen van Taelkrink

Geplaatst op: 1 september 2021

In het kader van Open Monumentendag organiseert de Gӕllemuniger Taelkrink op zaterdag 11 september een stadswandeling door Genemuiden, waarbij op bepaalde punten korte streektaalverhalen zullen worden voorgelezen.

Het afgelopen jaar heeft de ANWB op diverse historisch interessante plaatsen in Genemuiden informatieborden geplaatst. De wandeling zal langs een aantal van deze bordjes leiden. Bij een selectie daaruit zal wat langer worden stilgestaan om te luisteren naar een streektaalverhaaltje, betrekking hebbend op de bezienswaardigheid.

De wandeling start om 10.30 uur vanaf ’t Olde Staduus en zal een uur tot anderhalf uur duren. Deelname is gratis, maar met het oog op de huidige omstandigheden is opgave vooraf verplicht en geldt een maximum aantal deelnemers van 30 personen. Aanmelden is mogelijk via een e-mail aan janniebakker@genemuiden.info. In de mail graag alle namen vermelden van degenen die mee willen wandelen. De eerste 30 aanmeldingen zullen worden gehonoreerd.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500