Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Freerunnen gestart in d’Overtoom

Geplaatst op: 7 september 2021

In d’Overtoom is Zero Freerunning onlangs op vrijdagen gestart met het geven van lessen. Iedereen die acht jaar of ouder is, kan zich aan deze avontuurlijke ‘nieuwe’ sport wagen. Onder begeleiding van professionele docenten verzorgt Zero lessen freerunning voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus.

Zero geeft dan dat zij op verzoek van meerdere ouders en jongeren ook zijn gestart in Genemuiden. Op ruim twintig locaties in Nederland waren ze al actief. “We bieden twee gratis lessen aan om iedereen kennis te laten maken met de sport en onze club”, schrijft Zero Freerunning

Hier vind je meer info over de club: www.zero-freerunning.nl/over-zero
Benieuwd naar een sfeerimpressie van de les? Check dan hieronder een video.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500