Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn vijfde in Schotland

Geplaatst op: 11 september 2021

Pascal Eenkhoorn eindige zaterdag als vijfde in de zevende etappe naar het Schotse Edinburgh. Hij maakte deel uit van een sterke kopgroep, met onder meer de Belg Lampaert die de etappe won en de Italiaan Ballerini en de Amerikaanse Jorgenson.

Eenkhoorn reed de rest van de etappekoers in dienst van Wout van Aert. Die pakte drie zeges en strijdt ook mee om de leiderstrui. De ronde eindigt zondag. Van Aert is ook de grote favoriet voor het WK in Leuven. Mogelijk gaat Eenkhoorn die wedstrijd ook rijden. Begin komende week wordt de selectie waarmee Nederland naar België afreist verwacht.

Naast Eenkhoorn rijdt in Engeland ook Tim Naberman mee voor Team DSM. De Genemuidenaar staat op de 75e plek in het algemeen klassement.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500