Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen windmolens tussen Ramspol en Kadoelen

Geplaatst op: 15 september 2021

Tussen Ramspol en Kadoelen komen geen windmolens. Berthoo Lammers van de partij ONS stelde maandag in de gemeenteraad van de gemeente Noordoostpolder vragen over dat gerucht dat hij had gehoord. Volgens polderwethouder Haagsma is het waarheidsgehalte daarvan niet hoog.

Belangstellende partijen voor een tweede windmolenpark in de Noordoostpolder zijn er volgens Haagsma wel, maar het college houdt zich aan eerdere afspraken met de gemeenteraad. “Wij gaan niet in op verzoeken die niet passen binnen het beleid dat we hebben gemaakt”, aldus Haagsma.

De dijk tussen Ramspol en Kadoelen grenst aan de gemeenten Zwartewaterland en Steenwijkerland.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500