Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop voor pilotengezin Paas

Geplaatst op: 17 september 2021

Om het werk van Genemuider MAF-piloot Arjan Paas door te laten gaan, organiseert de Thuisfrontcommissie van het gezin jaarlijks verschillende acties om de uitzending te bekostigen. Op 22 september start om 09.00 uur weer een kledingactie die in totaal vijf weken zal duren.

Het is de vrijwilligers van het kledingcomité van de ‘MAF-winkel’ opnieuw gelukt om een ruime collectie kleding samen te stellen. Het betreft kinderkleding, dameskleding en herenkleding. De collectie bestaat uit (veel) nieuwe kleding en goede, schone tweedehands kleding. Er is veel merkkleding bij. Bovendien zijn er schoenen en accessoires.

Arjan Paas vliegt onbetaald voor de MAF. Een MAF-piloot ontvangt geen salaris, maar moet zelf in zijn onderhoud voorzien. De ThuisFrontCommissie (TFC) helpt daarbij. Eén van de acties die de TFC jaarlijks, twee keer, organiseert is de kledingverkoop. Mission Aviation Fellowship (MAF) is een christelijke zendingsorganisatie die met vliegtuigen mensen bereikbaar maakt voor hulp en het Evangelie. Ze heeft als belangrijkste doelstelling om luchttransport te bieden voor zendingsactiviteiten in moeilijk bereikbare gebieden in onder andere Oceanië en Afrika. Het is de grootste onafhankelijke non-profit luchtvaartmaatschappij.

Dankzij de vele gevers is er weer heel veel keus. De kledingverkoop is gehuisvest op Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden. Tegenover deze locatie is een groot parkeerterrein (bij de Oosterholthoeve). Fietsen graag meenemen tot achter de loods waar de ingang van de ‘winkel’ is.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500