Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kom op Burendag helpen in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 20 september 2021

Op vrijdag 24 september is jong en oud welkom in ’t Olde Staduus voor de Nationale Burendag. Liefhebbers zijn welkom om de handen uit de mouwen te steken.

Klasien Hoekman vertelt: “We beginnen om 08:30 uur met koffie en thee met lekkers erbij. Daarna gaan we aan de slag. Halverwege de morgen opnieuw tijd voor koffie en gezelligheid. We sluiten de Burendag af met een lekkere en sfeervolle lunch, klaargemaakt door de medewerkers van Philadelphia. I.v.m. de lunch is opgeven wel nodig als je mee komt doen. Dat kan in de winkel in t Olde Staduus of telefonisch via 06 22037035. Wie weet hou je aan de Burendag leuke contacten over.”

Hoekman vult aan: “Ons plan is om ’t Olde Staduus weer wat op te fleuren en spic en span te maken. Door de maatregelen konden we de afgelopen maanden niet al te veel doen. Wel is het onze boden o.l.v. W. Veenhof gelukt om de zolderzaal en vergaderzaal een stuk aantrekkelijker te maken.”

“Er is voor de jeugd ook een kleurwedstrijd. De kleurplaat is af te halen in de winkel in t Olde Staduus. Er worden heel wat prijsjes beschikbaar gesteld! De kleurplaat graag inleveren voor of op zaterdag 25 september in t Olde Staduus”, besluit Klasien.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500