Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Knol Bouw zoekt timmerlieden!

Geplaatst op: 22 september 2021

(Adv.) Houd jij van timmeren of lijkt het je leuk om het vak te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Knol Bouw zoekt namelijk timmermannen of -vrouwen die aan de slag willen in de woningbouw, voor scholen, bedrijfspanden én publieke ruimtes. Het is mooi als je hier een opleiding voor gevolgd hebt, maar heb je deze niet, dan leiden we je net zo graag zelf op. Dus, ben je een beetje handig en houd je van klussen? Dan leren we je binnen 1 jaar alle facetten van het timmervak.

Waarom werken bij Knol Bouw?

Bij Knol Bouw vinden we goed werkgeverschap, werkplezier en een fijne teamspirit heel belangrijk. Bij ons familiebedrijf hebben we dan ook alle ruimte voor onze mensen. Je verdient een goed salaris en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Wij willen namelijk graag dat jij je thuis voelt bij ons en maken graag samen met jou je ambities waar.

Iets voor jou?

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van ons familiebedrijf? Neem dan contact op met Harmen Knol. Stuur je sollicitatie naar h.knol@knolbouw.nl of neem telefonisch contact op via 06-53307842. Spreken we jou binnenkort?

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500