Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concordia kan Genemuiden nog beter van dienst zijn dankzij vernieuwde bouwshop

Geplaatst op: 23 september 2021

Dick Beens in de nieuwe bouwshop.

Het is woensdagochtend een komen en gaan van klanten bij de vernieuwde bouwshop van Concordia. En dat komt niet alleen door de strak-afgewerkte winkel, ook het assortiment is uitgebreid waardoor het bedrijf zijn klanten nog beter van dienst kan zijn.

Dick Beens is tevreden: “Tot vorige week zaten we in de loods hiernaast. Maar op een gegeven moment groei je uit je jasje. Uitbreidingsmogelijkheden zijn er nauwelijks in Genemuiden, maar gelukkig stond naast ons pand een gebouw leeg. Dat gebouw, met ingang aan de Oosterbrugstraat, is de afgelopen maanden compleet verbouwd tot bouwshop.”

De ruimte in de loods waar de bouwshop eerst gevestigd was, wordt binnenkort bij de bestaande hal aangetrokken. Vanaf dat moment is er dus één grote hal met hout- en plaatwerk en een bouwshop. In die shop verkoopt Concordia honderden producten die nodig zijn bij (ver)bouwklussen en klusjes rondom het huis. De focus ligt uiteraard bij de zzp er, bouwbedrijven en overige bedrijven  maar particulieren zijn ook van harte welkom”, zegt Dick.

Concordia is momenteel met dertien vestigingen gevestigd in zeven provincies en dat vraagt om vakkundig personeel. “In Genemuiden, een relatief kleine vestiging, bestaat ons team uit vier man. Maar de komende maand komen er twee vacatures open te staan voor deze vestiging. ”Voor informatie hierover mag je uiteraard contact opnemen via 038-2040306″, zegt Dick.

De vernieuwde bouwshop is te vinden aan de Puttenstraat 18 en is iedere werkdag tussen 07:00 en 17:15 uur geopend. Op zaterdag is Concordia Genemuiden open van 08:00 tot 12:00 uur. Kijk voor meer informatie en het aanbod op www.bouwcenter.nl/concordia/

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500