Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Horeca en SCEG komen met alternatief voor bokkentocht

Geplaatst op: 24 september 2021

De Bokkentocht zal dit jaar niet worden gehouden zoals men dat gewend is. Bianca Schutte laat weten namens de organisatie: “Wij (SCEG en de plaatselijke horeca) hadden lange tijd goede hoop dat we de Bokkentocht weer konden organiseren in oktober dit jaar. Jammer genoeg maken de jongste Covid-19 maatregelen dit vooral voor binnen-locaties heel lastig.”

“Als alternatief willen wij ‘Speciaal- en Winterbieren’ organiseren, op vrijdag 19 november. We denken dit binnen de maatregelen te kunnen doen, maar daarover later meer informatie. Noteer in ieder geval de 19e november alvast (onder voorbehoud) in de agenda!! Hopelijk tot dan”, besluit Schutte.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500