Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Clubkampioenschappen Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 27 september 2021

Afgelopen zaterdag organiseerden de Zwartewaterruiters de clubkampioenschappen, hier kwamen de eigen leden aan start, wedstrijdruiters en niet-wedstrijdruiters. 

De dag begon met dressuur voor de wedstrijdruiters, hier behaalden Louanne Eenkhoorn en Marloes de Vries de titel Dressuurkampioen. Daarna mochten de niet-wedstrijdruiters van start, voor sommigen de eerste keer en anderen hebben al vaker een onderlinge wedstrijd gereden. Maar alle deelnemers, waaronder Lyanne van der Kamp, Sara Boersema, Nora te Velde, Lisa Pruim, Julia Stoel, Jinthe Eenkhoorn, Lena Szweda, Jetske Brouwer, Erlijn Bekendam, Lieve Kolk, Anne Brink, Mirjam Oosterveer, Laura Riezebos, Lois Talen, Annelie van de Bruinhorst, Gerlinde Jumelet en Hester Bos hebben een nette proef gereden en later mochten ze ook allemaal een parcours springen.

Ook hebben de wedstrijdruiters 2 parcoursen gesprongen, daar haalden Jan Beens en Sem Beens de titel Springkampioen. Als afsluiter werden alle prijzen uitgereikt en mochten Riëlke Roeland en Evi Flier naar voren komen als reserve kampioen en als Clubkampioen van de Zwartewaterruiters werden gehuldigd Beanke Roeland bij de paarden en Sem Beens bij de pony’s.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500