Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tapijtmuseum doet mee aan Erfgoed Sterren-wedstrijd

Geplaatst op: 28 september 2021

Het Tapijtmuseum doet mee aan de Erfgoed Sterren-wedstrijd van de Provincie Overijssel. Het museum maakt kans op een mooie geldprijs als er genoeg stemmen worden uitgebracht op het project ‘Het ambacht van de vlechters en de wevers in Genemuiden’.

Dit project is een onderdeel van het grote plan ‘Het Tapijtmuseum op weg naar de toekomst’. Het bestuur van het Tapijtmuseum is in gesprek met vertegenwoordigers van tapijtbedrijven (fabrikanten en handelaren) en van de gemeente Zwartewaterland om te bekijken hoe dit plan gerealiseerd kan worden. Het te winnen geld zal natuurlijk aan het plan besteed worden. Het Tapijtmuseum roept daarom iedereen op die het museum wil steunen, om een stem uit te brengen op het project ‘Het ambacht van de vlechters en de wevers in Genemuiden’.

Als je je stem wilt uitbrengen op het Tapijtmuseum doe je het volgende:

1] Ga met de cursor op onderstaande link staan en klik met de linker muisknop.

Erfgoed Sterren wedstrijd – Het Oversticht

2] Zoek de foto van pennenmattenmaker Gerrit Westhoff en klik op >

3] Vul je naam en e-mail-adres in en klik op Stem uitbrengen.

Stemmen kan tot 30 september.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500