Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Organisatie orgelconcert heeft moeite met toegangsbewijs

Geplaatst op: 2 oktober 2021

Ondanks de versoepelingen van de Rijksoverheid omtrent de coronaregels moet het Orgelcomité constateren dat het bijzonder lastig is een orgelconcert te organiseren dat aan alle regels voldoet. “Wij zijn als Orgelcomité Genemuiden nu verplicht bij de ingang uw coronapas of geldige negatieve test te controleren. Daar hebben wij moeite mee”, laten de organisatoren weten.

Wij zijn erg dankbaar dat de Crisiskerkenraad van de Hervormde Gemeente Genemuiden ons heeft aangeboden deze avond gezamenlijk te beleggen. Dit wil zeggen dat de avond zal worden geopend door ds. W.G. Hulsman met schriftlezing en gebed, met een toelichting, en aan het eind een afsluiting. Ook blijft men de 1,5 meter afstand respecteren. Hiermee komt de controle verplichting te vervallen.

Bezoekers kunnen hun aanmelding doorgeven middels een mail aan : reservering@orgelcomitegenemuiden.nl

In het programma zijn ook twee samenzang momenten opgenomen. Klik hier voor meer informatie over het concert.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500