Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

LEGO-fans opgelet! Deze zaterdag strooiactie met cadeaubonnen bijMarko

Geplaatst op: 8 oktober 2021

(Adv.) Na een kleine interne verbouwing zijn ze bijMarko bijna klaar voor de feestdagen. Met ruim 500 verschillende bordspellen, dobbel- en kaartspelletjes is een hele wand van de winkel gevuld. Marko: “En nog komen we ruimte tekort om alles breeduit te presenteren.”

Deze zaterdagmiddag pakt de Hasselter winkelier bovendien uit met een actieknaller voor fans van LEGO en Duplo. Bij besteding van iedere 10 euro aan LEGO ontvang je een cadeaubon t.w.v. 2,50 euro.

Deze speciale actie is alleen geldig op zaterdagmiddag 9 oktober. Vanaf 13.00 uur start de actie tot sluitingstijd. Altijd al een vette LEGO Friends, Ninjago, City of Technic willen scoren? Sla dan deze zaterdag je slag bijMarko.

Verder zijn er bijMarko een groot aantal spellen op voorraad die online al tot eind van het jaar zijn uitverkocht. “Wij hebben in de zomermaanden gelukkig al ingekocht, heel blij en trots dat we nu zo ruim zitten”, vertelt Marko. “Ondertussen verkleinen we onze buitensportafdeling met steps etc. om ruimte te maken voor LEGO, Duplo, Playmobil, PawPatrol en nog veel meer leuk speelgoed voor de feestdagen.”

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500