Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kampioenschap 30 Seconds bij DOS

Geplaatst op: 13 oktober 2021

Ben jij ook zo gek op het bordspel 30 Seconds? Het Open Kampioenschap van Genemuiden staat 12 november op de kalender.

Ben jij thuis de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij zeker kans op de felbegeerde titel: Genemuidens Kampioen 30 Seconds. Na vele succesvolle andere edities in verschillende gemeentes komt het kampioenschap nu naar Genemuiden. Bij d’Olde Soldoat in Genemuiden wordt namelijk op vrijdag 12 november het open Kampioenschap 30 Seconds gehouden en daar kan jij met jouw team aan meedoen! Aanmelden Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden (deelname bedraagt 5 euro p.p.)

Trommel je vrienden, partner en familieleden op om een team samen te stellen van twee tot vier personen en schrijf je in voor de Open Kampioenschappen 30 Seconds van Genemuiden. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500