Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stuivenbergstraat veiliger? Bogermanschool test het uit

Geplaatst op: 13 oktober 2021

Fotoserie: Peter Leenhouts

Vorige maand is de opnieuw ingerichte Stuivenbergstraat opgeleverd. Er is gewerkt aan de verkeersveiligheid, onder andere door in het straatwerk duidelijk te maken dat er scholen aan de Stuivenbergstraat gelegen zijn. Dit in de hoop dat bestuurders zich hiervan bewust zijn en hun snelheid aanpassen. 

Vanmorgen mochten de kinderen uit groep 6 en 7 van Kindcentrum Johannes Bogerman kijken of de maatregelen hun vruchten afwerpen. Met lasers gingen de kinderen snelheidsmetingen uitvoeren om te kijken of bestuurders hun snelheid aanpassen. Dit deden de kinderen in samenwerking met VVN Zwartewaterland. Daarnaast werden hun eigen fietsen ook gekeurd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500