Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Robert en Bryan gaan voor Sportclub

Geplaatst op: 14 oktober 2021

Robert & Bryan zijn zichtbaar blij met hun contract. Trainer Wim Jansen & Teammanager Flip Visscher kijken tevreden toe.

Het A.S. & S.S. team (Aangepaste sport en spelen Sportclub Genemuiden) is blij met de komst van de heren Robert Buitink uit Genemuiden en Bryan Kisjes uit Zwolle.

De twee voetballers die voor het reguliere voetbal niet in aanmerking komen door toedoen van een lichte beperking, maar toch erg van het voetbalspel houden zijn dan ook meer dan welkom bij Sportclub Genemuiden, de club die er voor iedereen wil zijn.

Na een aantal proeftrainingen was er gelijk een klik tussen de overige spelers van de groep, Robert en Bryan zijn dan ook verheugd dat ze bij Sportclub Genemuiden terecht kunnen.

Het huidige A.S. & S.S. team traint op de woensdagen van 19.15 tot 20.15 uur, daarnaast speelt het team een aantal oefenpotjes tegen andere teams uit de regio en neemt men af en toe deel aan een toernooi.

Wil jij nadat je dit hebt gelezen ook aansluiten bij dit mooie team, of weet jij iemand die net als Robert en Bryan willen aansluiten neem dan gerust contact op met onze teammanager. Zijn emailadres is: flipvisscher@hotmail.com.

Eerst meelopen bij een aantal oefentrainingen zonder verder verplichtingen? Geen probleem, Sportclub Genemuiden wil graag de warmte geven die iedereen verdient.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500