Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marcel Boudesteyn nieuwe directeur PEC Zwolle

Geplaatst op: 19 oktober 2021

Fotorechten: PEC Zwolle

Marcel Boudesteyn is vanaf 1 november de nieuwe algemeen directeur van PEC Zwolle. De voormalig speler van de club is na een lange zoektocht de opvolger van Adriaan Visser. Marcel Boudesteyn is in Genemuiden vooral bekend om zijn bedrijf aan de Westerkaai, dat onlangs is verkocht.

“Op dit moment komt alles hartstikke mooi samen. Voetbal is van jongs af aan mijn grote passie en na tientallen jaren als ondernemer is dit een perfect moment om mijn drive en ambitie in te gaan zetten om verder te bouwen aan de potentie van PEC Zwolle. Ik voel me ontzettend gedreven om deze mooie club verder vooruit te helpen en kan niet wachten om te beginnen”, zegt de 50-jarige Boudesteyn.

Na zijn carrière werd hij ondernemer. Hij heeft zijn bedrijf inmiddels verkocht en kan daardoor fulltime aan de slag bij PEC.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500