Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stoomdag afgeblazen

Geplaatst op: 25 oktober 2021

Stoomgemaal Mastenbroek is op 6 november niet geopend voor publiek. Vrijwilligers hoopten die dag een Stoomdag te houden maar het hek en de deuren blijven dicht. 

Annie van ’t Zand laat weten: “De situatie rond corona in onze regio is erg verontrustend. De besmettingen zijn de laatste tijd erg opgelopen. Op de coronakaart kleuren Zwartewaterland en omgeving donkerrood. Wij willen niet dat bezoekers en zeker ook onze vrijwilligers het risico lopen om, ondanks vaccinatie, toch besmet te raken. Het is heel jammer, maar hopelijk geniet u net als wij nog na van 9 oktober. We zien u graag weer in 2022 wanneer we op zaterdag 14 mei weer een stoomdag hopen te houden.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500