Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oekraïne-reizigers bedanken Genemuider bedrijven

Geplaatst op: 29 oktober 2021

De groep vrijwilligers die onlangs naar Novohrad Vollinsky in Oekraïne is afgereisd wil alle Genemuider ondernemers die gesponsord hebben hartelijk bedanken. Vanuit De Hoeksteen hebben 17 vrijwilligers uit onder andere IJsselmuiden en Genemuiden meegeholpen aan de opbouw van een kerkgebouw.

“We hebben de kerk gereed gemaakt voor de stukadoor en de lokale bevolking ondersteund met opknapwerk. In principe hadden we wel een half jaar daar kunnen blijven, zoveel werk daar te doen is. Maar de kerkgemeenschap doet zelf ook veel werk om het project van de grond te krijgen”, vertelt Aart van Dijk namens de werkgroep.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500