Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: havenmeester

Geplaatst op: 29 oktober 2021

(Adv.) Recreatiecentrum Zwartewater zoekt een nieuwe havenmeester. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op ons recreatiecomplex “Zwarte Water” en heb je een belangrijke bijdrage in het vakantieplezier van onze haven- en campinggasten. Vanuit het markante havenkantoor heb je het mooiste uitzicht van Zwartsluis, maar veel van je werkzaamheden liggen juist ook buiten op je te wachten.

Maak je graag werk van het vakantieplezier van een ander en wil je samen met het stichtingsbestuur werken aan een nog betere gastbeleving? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@watersportzwartsluis.nl. Hier kun je ook terecht met je vragen met betrekking tot deze vacature. Reageren voor 22 november 2021.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500