Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

André Heutink komt met zijn kennis en ervaring bij klanten aan huis

Geplaatst op: 30 oktober 2021

André Heutink heeft naar eigen zeggen een goede keuze gemaakt door voor zichzelf te gaan werken. “Het klinkt raar, maar omdat ik mijn eigen tijd kan indelen heb ik een stuk meer rust”, zegt hij. “Ik werkte eerst bij een groothandel, maar tijdens de coronaperiode begon ik toch verder na te denken over de mogelijkheden om zzp’er te worden.”

De veertiger werkt al sinds zijn 18e in de tapijtsector. “Ik heb altijd in de verkoop gezeten”, zegt Heutink. “En het idee om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan had ik al jaren. Maar het afgelopen jaar heb ik de knoop doorgehakt omdat ik graag een job wilde waarbij ik mijn werktijden strakker kon indelen.”

De geboren en getogen Gaellemuniger merkte de afgelopen jaren dat er meer vraag ontstond naar service aan huis. “Als mensen een druk leven hebben, heb je vaak weinig tijd om een hele dag op zoek te gaan naar PVC, laminaat of tapijt. En ik merk dat ouderen liever service aan huis krijgen dan dat ze naar een drukke tapijtzaak toe moeten. Reden genoeg voor mij om met ‘Heutink Wonen’ bij de mensen aan huis te komen met producten en advies”, legt André uit.

Met zijn nieuwe bus rijdt de kersverse zelfstandig ondernemer door het hele land. Naast de nodige stalen neemt Heutink meer dan twintig jaar aan kennis en ervaring met zich mee. Een bewuste keuze is ook om vloerbedekkingen uit het hogere kwaliteitssegment aan te bieden. “Duurzame vloeren met garantie die lang mee gaan”, vat André samen. “En omdat ik rechtstreeks inkoop vanuit de fabriek kunnen we de prijzen erg scherp houden.”

Wie Heutink over de vloer heeft gehad en een mooie nieuwe vloer heeft uitgekozen hoeft zich ook niet druk te maken over het leggen. Heutink Wonen biedt namelijk legservice om de klant volledig te ontzorgen.

Klik hier voor meer info.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500