Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ingezonden bericht De Meente

Geplaatst op: 2 november 2021

Met dit bericht willen wij u informeren over de stand van zaken in de Meente met betrekking tot corona. Gelukkig is het coronavirus de afgelopen weken (nog) niet geconstateerd binnen de muren van de Meente. Dit is geen vanzelfsprekendheid gelet op de situatie in Genemuiden.

Zoals bekend is in de afgelopen dagen in Genemuiden een hoog aantal besmettingen geconstateerd. De kans is dan ook reëel dat het coronavirus ook weer de Meente binnenkomt. Wij willen iedere bewoner en bezoeker van zowel de Meente als de overige (aanleun)woningen oproepen om extra alert te zijn bij een bezoek en willen dan ook met klem vragen om de voorschriften na te leven. De voorschriften hebben wij met directe ingang aangescherpt op de volgende punten:

In de Meente geldt een mondkapjesplicht, ook op de gangen, voor bezoekers en personeel.

Geen toegang tot de Meente als een bezoeker een positief getest persoon in de directe omgeving heeft.

In de komende periode komt het eropaan. Laten wij er samen voor zorgen dat het coronavirus buiten de deur blijft en er hierdoor geen maatregelen hoeven te worden die onze bewoners beperken.

Wij rekenen op uw medewerking!

Bestuur Stichting de Meente

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500