Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mogelijkheid tot zelfstandig wonen voor mensen met autisme

Geplaatst op: 2 november 2021

In Genemuiden heeft ‘Op weg met een ander’ het plan opgevat om appartementen te laten bouwen voor jongeren met autisme die zelfstandig willen wonen. Op 18 november hopen de initiatiefnemers een informatieavond te houden in ’t Olde Staduus waarbij geïnteresseerden van harte welkom zijn.

De toekomstige bewoners kunnen hun eigen voordeur beheren, maar hebben begeleiding nodig bij het aanbrengen van structuur of hulp bij praktische zaken. Overdag hebben zij dagbesteding of werk en ontvangen zij een inkomen.

Ouders die een zoon of dochter hebben met autisme/niet aangeboren hersen-letsel zijn 18 november om 20.00 uur welkom in ’t Olde Staduus om zich bij te laten praten over de mogelijkheden. Op deze avond willen de initiatiefnemers andere ouders informeren over de plannen van het ouderinitiatief en kunnen bezoekers kennismaken met het toekomstige bestuur. Er is volop gelegenheid om wensen/ ideeën met hen te bespreken. De woonvoorziening wordt opgezet vanuit de christelijke identiteit.

Aanmelden kan via deze link.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500