Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Streep door Winterfair

Geplaatst op: 3 november 2021

De organisatie laat weten dat het evenement niet door kan gaan (foto: BremanNet)

Vanwege de oplopende coronabesmettingen en opnames in het ziekenhuis heeft de organisatie besloten om de Winterfair op 10 december niet door te laten gaan. De beslissing is genomen op basis van het risico en vanuit respect.

Janneke en Anneke namens de organisatie: “Wij vinden de situatie in Genemuiden momenteel te zorgelijk. Het voelt voor ons niet goed om nu een “gezellige” Winterfair te organiseren. Een Winterfair is voor de hele gemeenschap en moet voor iedereen warm en goed aanvoelen, en daar is nu de situatie niet na. Wij willen iedereen bedanken voor het begrip, en hopen volgend jaar met gezondheid de Winterfair te kunnen organiseren.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500