Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP: ‘Kerken en horeca, neem de verantwoordelijkheid’

Geplaatst op: 4 november 2021

De SGP begon de Algemene Beschouwingen donderdagavond met een oproep aan vooral de horeca en de kerken. “Neem je verantwoordelijkheid. Hou je aan de basismaatregelen en neem de anderhalve meter in acht”, aldus raadslid Karst Kolk, met het oog op de vele besmettingen in Zwartewaterland en dan met name Genemuiden.

Daarmee benadrukt de SGP nog eens de oproep van burgemeester Bilder. Kolk wijst bij zijn betoog ook op de situatie van ongevaccinneerde inwoners. “Helaas is er steeds minder ruimte voor mensen die op basis van hun geloofsovertuiging niet gevaccineeerd zijn.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500