Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cursus bridge bij SCEG

Geplaatst op: 15 november 2021

Het spel bridge onder de knie krijgen? Dat kan bij de SCEG. Samen met de Nederlandse Bridge Bond houdt de SCEG namelijk een cursus in d’Overtoom. Er is een speciaal leertraject uitgestippeld voor beginners. 

De lessen worden gegeven op donderdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur, tussendoor is een kwartier pauze. Bij voldoende deelname zullen de 12 lessen vanaf 13 januari starten. De kosten bedragen 125,00 euro inclusief lesboeken.

Voor inhoudelijke vragen over de cursus (bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad) kan men per mail contact opnemen met josbergen@live.nl Ook kunnen vragen achtergelaten worden op het contactformulier van zijn website (www.bergenbridge.nl). Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Wout Bekendam via wout@sceggenemuiden.nl  

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500