Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inzicht in Inkomen bij Van Dijk Sociaal

Geplaatst op: 15 november 2021

(Adv.) Vrijdag hield Van Dijk Sociaal de training ‘Inzicht in Inkomen’ in ‘d Overtoom voor een groep collega bewindvoerders.

De intervisiegroep Zwolle e.o. bestaat inmiddels al bijna 10 jaar. Jaarlijks moet er voldaan worden aan de kwaliteitseisen vanuit de Rijksoverheid en de brancheverenigingen. Een belangrijk deel daarvan bestaat uit bijscholing.

Om klanten goed te kunnen helpen is het van belang dat er goed inzicht is in het inkomen. Nederland heeft een goed sociaal vangnet, maar dat kan het tegelijk ook heel ingewikkeld maken, zeker wanneer er meerdere inkomstenbronnen naast elkaar bestaan. Ondanks dat de intervisiegroep bestaat uit zeer ervaren bewindvoerders, zijn er toch verrassend veel nieuwe inzichten opgedaan. Met name op belastingtechnisch niveau hebben wij veel kunnen opsteken van Christa Romani, kwaliteitsmedewerker bij de gemeente Den Haag. Hierdoor kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn.

Van Dijk Sociaal richt zich voornamelijk op bewindvoering waarbij wij klanten bedienen klanten met schulden, maar ook klanten met vermogen. Daarnaast helpen wij ook bij het optimaliseren en uitvoeren van bedrijfsadministraties. Wat deze dienst betreft hebben wij momenteel nog beperkt ruimte voor nieuwe klanten.

Interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Onze contactgegevens vind je op www.vandijksociaal.nl. Wij werken met maandelijkse abonnementsprijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500