Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hubo de Breker lanceert wervingscampagne

Geplaatst op: 17 november 2021

(Adv.) “Wie komt ons helpen?” Luidt het bericht op de facebookpagina van Hubo de Breker uit Hasselt. Enkele dagen terug lanceerden zij een nieuwe wervingscampagne. De Breker heeft maar liefst vier openstaande vacatures momenteel. Waar komt die zoektocht om personeel nou precies vandaan?

“We merken aan alles dat het nodig is”, aldus André van der Sluis, eigenaar van De Breker. “Sinds de verbouwing zien we steeds meer nieuwe gezichten in onze winkel. Mensen die ons vinden, de vernieuwde formule ervaren en vaker terugkomen! Extra klandizie is natuurlijk mooi, en om de kwaliteit van onze winkel hoog te houden willen we nu al extra personeel aannemen. Daarnaast is goed personeel steeds moeilijker te vinden de laatste jaren, dus willen we dit op tijd inzetten.”

Vorig jaar nam Van der Sluis de Hubo (Voorheen Multimate red.) over van Louw Kuiper. Een chaotische periode volgde, waarin de winkel direct klappen kreeg door de lockdown. “Ja dat was erg vervelend. We hebben geprobeerd om van de nood een deugd te maken door in die tijd de winkel volledig te verbouwen”, vertelt Martin Last, bedrijfsleider op locatie. “We zijn bezig om het nieuwe maatwerkplein, waar ons nieuwe concept HOMED zit, af te ronden. We hopen zo rond de kerst in een volledig afgeronde winkel te kunnen werken.”

Om in 2022 de groei aan te kunnen, startte Last daarom alvast een wervingscampagne. Daarbij staan de vier vacatures centraal:

– Kassamedewerker; waarbij het kassa- en baliewerk centraal staat.

– Winkelmedewerker; waarbij advies voor de klanten op de winkelvloer centraal staat.

– Assistent Bedrijfsleider; waarbij direct leidinggeven aan parttime medewerkers en advies voor klanten centraal staat.

– Verkoopadviseur woninginrichting; waarbij je op het nieuwe maatwerkplein, klanten voorziet van advies op gebied van maatwerk, stijl & woninginrichting.

André vult aan: “Wij staan open voor alle sollicitaties. Daarbij vinden we het belangrijk dat je een opgewekte en vrolijke uitstraling hebt. Voor de functie Verkoopadviseur Woninginrichting is het ook belangrijk dat je op een goede manier de wensen van de klant naar een compleet advies kan vertalen en gevoel hebt voor stijl en kleur.”

Contactgegevens:

Hubo de Breker | Buiten de Enkpoort 15 | 8061HR Hasselt | 038 477 1258 | hasselt@hubo.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500