Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ingezonden brief de Steenpoort omtrent vaccineren

Geplaatst op: 18 november 2021

We merken, zeker op de huisartsenpraktijk, dat het corona-virus een enorme impact heeft op onze samenleving. Er zijn sterfgevallen, veel ernstig zieke mensen en talloze gezinnen, bedrijven en scholen die getroffen worden door besmettingen en de bijkomende maatregelen.

Veel mensen die eerst terughoudend waren m.b.t. vaccineren veranderen van mening. Afgelopen dinsdag waren er, naast de mensen die voor een tweede vaccinatie kwamen, ook bijna 70 mensen die een eerste vaccinatie wilden.

In overleg met de GGD, die dinsdag 23 november weer aanwezig is in het Paramedisch Centrum naast ‘de Steenpoort’, willen we benadrukken dat ook dan iedereen kan komen die alsnog gevaccineerd wil worden. Er is een keuze tussen het Pfizer en het Jansen vaccin (alleen boven 18 jaar). U kunt zich, met een ID-bewijs, melden tussen 11.30 en 16.00 uur.

Deze week begint de GGD ook met de “booster”-vaccinaties. Deze zijn voorlopig alleen voor speciale groepen en die worden actief door de GGD benaderd.

Het huisartsenteam van de Steenpoort.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500