Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pand 21 steekt dames van ’t Kraantje in nieuwe jumpsuits

Geplaatst op: 18 november 2021

(Adv.) Al een aantal jaren verzorgd Pand 21 uit Genemuiden de dameskleding van eetcafé ’t Kraantje in Zwartsluis. De komende winter gaan de dames rondlopen in schitterende nieuwe jumpsuits. 

Afgelopen dinsdagavond is deze samenwerking op de foto gezet. De dames van ’t Kraantje tonen met trots hun nieuwe jumpsuits op de foto. Eetcafé ’t Kraantje van Peter Platje is voor de wijde omgeving een bekende plek voor een feestje, borrel, lunch of diner.

Peter en zijn personeel willen in het bijzonder Egbert en Henriëtte bedanken voor de prettige samenwerking. De dames zijn erg blij met de nieuwe werkkleding en raden het ook zeker aan om eens een kijkje te nemen in de mooie kledingwinkel. Deze is te vinden aan het Havenplein in Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500