Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

René van der Weij verlengt contract bij Sportclub

Geplaatst op: 18 november 2021

Foto: Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden en hoofdtrainer René van der Weij zijn contractverlenging van 1 jaar overeengekomen. Van beide kanten overheerst het goede gevoel bij de huidige samenwerking waardoor is besloten dat René ook seizoen 22/23 hoofdverantwoordelijk zal zijn voor Sportclub Genemuiden 1.

René van der Weij kwam in de zomer van 2019 van vv Buitenpost naar Sportclub Genemuiden en beleefde door corona twee vreemde seizoenen. In zijn 1e seizoen bij de club stond Sportclub op de 6e positie toen de competitie werd afgebroken. Het 2e seizoen duurde nog korter dan het 1e en werd na 6 wedstrijden (4 overwinningen) al stilgelegd en uiteindelijk niet meer hervat.

In het huidige (3e) seizoen bezet SC Genemuiden samen met s.v. Urk de bovenste positie en heeft Sportclub op basis van een beter doelsaldo voor het eerst in 8 jaar weer eens een periodetitel gepakt. Al met al voldoende reden om een 4e seizoen aan de huidige samenwerking toe te voegen.

Bestuurslid Technische Zaken Albert Flier laat weten dat er over en weer veel vertrouwen is en dat Sportclub blij is dat het contract met één jaar is verlengd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500