Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

AZSV – Sportclub Genemuiden eindigt in remise

Geplaatst op: 27 november 2021

Noureddine Boutzamar gaat namens Sportclub Genemuiden het duel aan met Michael Vaags.

Het is Sportclub Genemuiden niet gelukt om in de waarschijnlijk voorlopige laatste competitiewedstrijd de 3 punten te verzilveren. In een gezapige wedstrijd, ongetwijfeld mede veroorzaakt door het ontbreken van toeschouwers kwamen de beide teams niet tot scoren.

In de 1e helft was het Sportclub Genemuiden die de bovenliggende partij was, het creëerde een aantal kansen maar doelpunten leverde dit niet op. Osama Ben Kaddour, Lars Miedema en Jens Jurn Streutker probeerden het namens Sportclub Genemuiden nog wel, maar vonden telkens doelman Te Kolste op hun weg.

In de 2e helft waren de rollen omgedraaid, Sportclub Genemuiden stond wat al te gemakkelijk in de wedstrijd en het was AZSV die hiervan probeerde te profiteren. Sportclub werd slordig, creëerde nagenoeg niets meer en het was AZSV die de weg richting het doel steeds beter leek te vinden.

Maar ook aan de thuisclub waren de doelpunten in het duel tegen Sportclub deze middag niet besteed. Het was mede aan de doelman van AZSV te danken dat er niet gescoord werd, want hij was het die in de slotfase het doel schoon wist te houden. Een overwinning voor de groen- witten zou ook net iets te veel van het goede zijn geweest.

AZSV – SC Genemuiden 0-0

Scheidsrechter: Dhr. E. van der Vaart
Ass. Scheidsrechter: Dhr. L. Vos
Ass. Scheidsrechter: Dhr. M.T. Ritsema

Toeschouwers: Geen

Gele kaart: 31. Koen Maatkamp (AZSV), 79. Nick Buitink (SC Genemuiden).

Opstelling AZSV: Jasper te Kolste, Freek Mulder (22. Bram Wevers), Yordy Orriëns, Michael Vaags, Bram Rensing, Niek te Veluwe, Koen Maatkamp, Rik van der Eerden, Luka ter Haar, Joost Rasing, Quinn Vervelde (83. Jelte Ikink).

Opstelling SC Genemuiden: Hidde Streutker, Rick Doorn, Matthias Breman (77. Thijs Dekker), Jens Jurn Streutker, Arend van de Wetering, Sijmon Eenkhoorn (66. Rens van Benthem), Nick Buitink (88. Bart Jan Brouwer), Lars Miedema, Noureddine Boutzamar, Kay Velda, Osama Ben Kaddour.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500