Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winkelbeleid Dorcas

Geplaatst op: 27 november 2021

Naar aanleiding van de laatste persconferentie moeten de Dorcaswinkel de coronaregels weer bijstellen. Marja Vermaning laat weten: “We laten maximaal 25 personen tegelijk toe, iedere klant is 1 mand. Mondkapje verplicht. Het meenemen van de kinderen is gezien de huidige besmettingsgraad van juist die groep , niet aan te raden. Kom zoveel mogelijk alleen en houdt zowel buiten als binnen 1,5 meter afstand.”

“Als de mandjes op zijn, moet u helaas even buiten blijven wachten”, vult Vermaning aan. “Wij vinden het heel vervelend, zeker met de kou, maar we kunnen niet anders. Op de deurmat mag en kan het niet ophopen. Dus kleed u lekker warm aan.”

Het bestuur besluit: “Goederen ophalen doen wij voorlopig niet. Goederen bezorgen mondjesmaat en tot de stoep. We willen u verzoeken om niet op onze vrijwilligers te gaan mopperen, zij doen er alles aan om de winkel open te houden, zowel voor het Dorcaswerk als voor u allemaal. Geef ze een vriendelijke lach en wees welkom ondanks alle beperkingen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500