Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bier- en wijnactie voor ALS

Geplaatst op: 29 november 2021

Van april tot en met december 2021 zijn de medewerkers van Visscher-Caravelle op de bres voor ALS. Dit doen ze omdat een collega te kampen heeft met deze ziekte. Omdat er nog geen medicijnen bestaan om de ziekte te behandelen, zamelt het bedrijf geld in voor onderzoek.

In december staat een wijn- en bieractie gepland. Annemarie Talen vertelt daarover: “In samenwerking met Slijterij Stroomberg hebben wij een Franse rode (Merlot) en witte (Chardonnay) wijn, Terre des Anges, geselecteerd. Daarnaast hebben wij voor de bierliefhebber een bierpakketje met 4 speciaal biertjes in de aanbieding. Leuk als relatiegeschenk.”

Bel of app de bestelling voor woensdag 8 december naar 06-29708591 of mail naar ALS@VC-go4smit.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500