Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ichthus zamelt ruim 4000 euro in voor Wijkwieg

Geplaatst op: 2 december 2021

Kindcentrum Ichthus heeft de afgelopen maand 4647,68 euro ingezameld voor De Wijkwieg. Mirjam Gregoire is enorm blij met dat bedrag: “We hadden gehoopt op ongeveer 1000 euro, maar dit is echt geweldig.”

Mirjam was eind oktober te gastbij Ichthus om uitleg te geven over wat de Wijkwieg zoal doet en kan betekenen voor moeder en kind. Naar aanleiding van haar gastles kregen alle kinderen de mogelijkheid om zelf een activiteit te bedenken waarmee ze geld konden inzamelen.

Er werden allerlei acties georganiseerd: van 10 kilometer hardlopen tot een high tea. Alle kinderen hebben zich de afgelopen maand ingezet om gezamenlijk een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen noteren. De cheque werd vandaag overhandigd aan de Wijkwieg.

Stichting De Wijkwieg is een unieke moeder-kindopvang in Genemuiden, met als doel zoveel mogelijk baby’s een kansrijke start te bieden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500