Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groen licht voor renovatie Bestevaer

Geplaatst op: 9 december 2021

De gemeenteraad heeft het sein op groen gezet voor een renovatie van zwembad Bestevaer. Wanneer dat gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Aanvankelijk zou het zwembad in Genemuiden een opknapbeurt krijgen nadat De Kragge in Zwartsluis zou zijn gerenoveerd.

De gemeenteraad wil echter eerst nog onderzoek of een nieuw zwembad in Zwartsluis geen betere optie is. Dat zou niet veel meer geld kosten dan renovatie van De Kragge. Bovendien liggen er dan kansen voor woningbouw op de plek van de huidige Kragge. Wethouder Slingerland denkt een paar maanden nodig te hebben om te weten of het plan kansrijk is.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500